Rreth Nesh

Dyqani Sportiv është dyqan online me porosi, të gjitha porositë bëhen direkt në fabrikë në Tajlandë dhe dorëzohen tek klientët tanë anë e mbanë botës.
Jemi gjithashtu përfaqësues zyrtar i GIVOVA Italia me lokal në Rrugën Luan Haradinaj nr.34 në Prishtinë.

Dyqani Sportiv is an online store that delivers orders in all over the world. All the orders are made directly to our factory in Thailand and gets delivered to our clients by post.
We are also official distributors of GIVOVA Italia and we have a local store on the street Luan Haradinaj no.34 in Prishtina.

Informata rreth blerjeve

Shopping Informations

Çfarë metodash transporti kemi?

Dyqani Sportiv mundëson transport në të gjithë botën FALAS me Standard Economy Shipping. Për forma më të shpejta të transportit na kontaktoni në email : dyqanisportiv@gmail.com

Sa kohë zgjat transporti?

Të gjitha produktet porositen në fabrikë në Tajlandë dhe vijnë me postë direkt në adresen tuaj për zakonisht 2-3 javë, varet nga postat nderkombtare.Dyqani Sportiv merr pergjegjesi te plota per dorezimin e produktit ne adresen tuaj, por jo per vonesat eventuale te postave nderkombtare. Në USA dhe disa shtete të Europës zakonisht shkojnë edhe më shpejt.

What shipping methods are available?

Dyqani Sportiv can ship internationally for FREE using Standard Economy Shipping method. If you want faster shipping feel free to contact us by email : dyqanisportiv@gmail.com

How many time it needs to be delivered?

All the products ordered here are shipped directly from our factory located in Thailand and all the products come from Thailand for usually 2-3 weeks, it depends on international postal services. On US and some other European countries the shipping is usually faster.

Pagesat

Payments

Cilat janë metodat e pagesave?

Metodat e pagesave janë :  

 • Pagesa KESH në Prishtinë : Rr.Luan Haradinaj nr.34 – Dyqani Sportiv -GIVOVA
 • Raiffeisen Bank Kosovë, në emrin : Arber Lepaja , Nr.llogarisë : 1501040001924507
 • TEB Bank Kosovë, në emrin : Arber Lepaja , Nr.llogarisë : 2035000127149447
 • Raiffeisen Bank ALBANIA, në emrin : Arlind(Ibrahim)Lepaja , Nr.llogarisë : 0001196446
 • Western Union/Money Gram/RIA, në emrin : Arber Lepaja, Kosove.
 • Paypal.

Për më shumë informata kontakto : +38349200644

What Payment Methods Are Accepted?

Payment methods are :  

 • Cash payment in Prishtina : Str.Luan Haradinaj no.34-Dyqani Sportiv -GIVOVA
 • Raiffeisen Bank Kosovo, Name : Arber Lepaja , IBAN : 1501040001924507
 • TEB Bank Kosovo, Name : Arber Lepaja , IBAN : 2035000127149447
 • Raiffeisen Bank ALBANIA, Name : Arlind(Ibrahim)Lepaja , IBAN : 0001196446
 • Western Union/Money Gram/RIA, Name : Arber Lepaja, Country: Kosovo.
 • Paypal.

For more info, feel free to contact us at : +38349200644

Porositë dhe kthimet

Orders and Returns

Si të bëj një porosi?

Për të bërë porosi kliko në produktin që dëshiron, zgjedh madhësinë, ngjyrën ose modelin dhe kliko “Add to Cart”. Pastaj kliko “Checkout” dhe plotëso fushat rreth adresës tënde. Zgjedh metodën e pagesave dhe përfundo porosinë.

Si mund ta gjurmoj porosinë time?

Për ta gjurmuar porosinë tuaj, kliko tek menyja “Gjurmimi i porosisë”, pastaj shkruaje numrin e porosisë dhe email adresën dhe kliko TRACK.

Si mund ta kthej produktin prapa?

Kthimi i produktit behet vetëm nëse produkti është i dëmtuar ose nëse është gabuar diçka. Në këto raste mos hezito dhe kontakto stafin tonë në email : dyqanisportiv@gmail.com dhe gjithqka do të zgjidhet.

How Can I make an order?

To make an order you first should click to the product that you like to order.Then choose the size,color or the model and click “Add to cart”. After that click “Checkout” then fill the areas that asks for your address. Choose the payment form then finish the order.

How Do I Track My Order?

To track your order you should click at the “Gjurmimi i porosisë” on the menu, then fill the areas (Order number and email) then click TRACK.

How Can I Return a Product?

Returning the products can happen when the product cames damaged or we have made any mistake. In these cases feel free to contact us by email : dyqanisportiv@gmail.com